Cursus Spaans in Haarlem

Search

Al kokend Spaans leren: Workshop Tapas en Pinchos maken

Al kokend Spaans leren: Workshop Tapas en Pinchos maken

Al kokend Spaans leren

De gastronomie is een belangrijk onderdeel van de Spaanse cultuur.

Een vreemde taal leer je het beste met behulp van al je zintuigen: horen, zien voelen, ruiken en proeven.

Tijdens de kookworkshops van Español Universal gaan we diverse Spaanse specialiteiten bereiden en tegelijkertijd veel Spaanse woorden en zinnen leren. Allemaal met het geheime ingrediënt van Español Universal: veel humor

Workshop Tapas en Pinchos maken

Español Universal verzorgt een unieke workshop Tapas en Pinchos maken. Gedurende 3 uur neemt Débora u mee de keuken in om samen verschillende tapas en pinchos te bereiden. Tussen het koken door leer je nieuwe Spaanse woorden en zinnen van deze veelzijdige Spaanse docente. En dit alles wordt gegarneerd met verhalen over de gerechten en de ingrediënten.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een glas wijn, bier of fris en na een korte introductie gaan we snel aan de slag. Aan het eind van het programma eten we gezamenlijk al het lekkers op onder het genot van nog een drankje.

Na afloop krijg je de recepten en de taallessen mee naar huis.

Débora López Rodríguez is oprichtster van de Haarlemse taalschool Español Universal en geeft al meer dan 25 jaar Spaanse les aan Nederlanders. De geboren Madrileense heeft gewoond in verschillende regio’s in Spanje en weet daardoor als geen ander een compleet beeld van de Spaanse cultuur en gastronomie te schetsen.

Waar vindt de workshop plaats?
Restaurant Crown, A. Hofmanweg 5a te Haarlem.

Wat zijn de kosten? € 99,00  per persoon.
(Inclusief drankjes, workshop, recepten)

Kookworkshop: Al kokend Spaans leren
StartdatumLesdagTijdStatusInschrijven
14-07-2024Zondag12:00-15:00BeschikbaarSchrijf je in!