Cursus Spaans in Haarlem

Search

Online live lessen Spaans

Online live lessen Spaans

Online-groepscursus Spaans voor beginners via Zoom

Ben je klaar om een spannende reis te maken naar de wereld van de Spaanse taal? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Español Universal bieden we je een uitzonderlijke online leerervaring die je dichter bij de Spaanse taal en cultuur brengt dan ooit tevoren.
Onze Online Spaanse Cursus via Zoom voor beginners is de perfecte oplossing voor degenen die dit prachtige taal willen leren vanuit het comfort van hun eigen huis. Met onze online lessen via Zoom hoef je je geen zorgen te maken over reizen

Waarom kiezen voor de online lessen van Español Universal?

Gepersonaliseerde Lessen: Onze ervaren docente biedt je persoonlijke aandacht en past elke les aan jouw doelen en taalniveau aan.
Hoogwaardige Materiaal: Naast live lessen voorzien we je van studiemateriaal, interactieve oefeningen en audiobronnen om je taalvaardigheden effectief te verbeteren, daarnaast krijg je ook een fysiek lesboek thuisgestuurd.
Cultuur en Communicatie: Bij Español Universal leer je niet alleen de taal, maar dompel je je ook onder in de rijke Spaanse cultuur. We zullen tradities en gewoontes verkennen en je helpen om authentiek te communiceren.

Wat heb je nodig om mee te doen aan deze online cursus?

Internet-verbinding, koptelefoon, microfoon, webcam en Zoom programma (gratis).
Wacht niet langer om je Spaanse avontuur te beginnen! Onze cursussen zijn toegankelijk, effectief en leuk. Ontdek de taal die de deuren opent naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt, reizen en interculturele relaties.
Schrijf je vandaag nog in en ontdek waarom Español Universal de nummer één bestemming is om Spaans online te leren. We kijken ernaar uit om je te helpen je taaldoelen te bereiken!

Na de online cursus is de cursist in staat om zich met eenvoudige taalgebruik in een Spaanstalige omgeving te redden. De online lessen zijn opgebouwd rond alledaagse situaties: jezelf voorstellen, over beroepen praten, de weg vragen, boodschappen doen, eten bestellen in een restaurant, winkelen, het dagelijks leven beschrijven, enz.

Alle gegevens van de cursus Spaans voor beginners 1 & 2 online op een rij:

  • Kosten: € 149,00 inclusief lesmateriaal
  • Lesmateriaal: Aula internacional 1 Plus (wordt thuisgestuurd)
  • Docent: Débora López Rodríguez
  • Deelnemers: maximaal 7
  • Duur: 10 bijeenkomsten van 60 minuten
  • Eindniveau: A1-1, A1-2

Online live lessen Spaans voor beginners 1
StartdatumLesdagTijdStatusInschrijven
10-05-2024Vrijdag11:00-12:00BeschikbaarSchrijf je hier in!
Online live lessen Spaans voor beginners 2
StartdatumLesdagTijdStatusInschrijven
10-05-2024Vrijdag10:00-11:00BeschikbaarSchrijf je hier in!