Cursus Spaans in Haarlem

Zoeken

Cursusaanbod Spaans in Haarlem

Cursusaanbod Spaans in Haarlem

Español Universal verzorgt in Haarlem op alle niveaus groepslessen Spaans, privélessen Spaans geheel custom-made, taalcursussen Spaans in Spanje, cursussen Spaans voor kinderen, zakelijke trainingen Spaans op maat. Of je nou een opfrissessie Spaans van 2 uur wil om een belangrijk telefoongesprek te kunnen voeren, of een Spoedcursus Spaans van 20 uur ter voorbereiding van je verhuizing naar Spanje bij Español Universal in Haarlem ben je op het juiste adres.


Online live lessen Spaans

10 lessen – € 149 (incl. boek)

Ben je klaar om een spannende reis te maken naar de wereld van de Spaanse taal? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Español Universal bieden we je een uitzonderlijke online leerervaring die je dichter bij de Spaanse taal en cultuur brengt dan ooit tevoren.
Onze Online Spaanse Cursus via Zoom voor beginners is de perfecte oplossing voor degenen die dit prachtige taal willen leren vanuit het comfort van hun eigen huis. Met onze online lessen via Zoom hoef je je geen zorgen te maken over reizen

Meer info Schrijf je in!


Cursus Spaans voor beginners 1

10 lessen – € 169 (incl. boek)

De cursus Spaans voor beginners 1 van Español Universal in Haarlem is een goede start voor iedereen die vanaf de basis Spaans wil leren. De Spaanse taal is wereldwijd de tweede meest gesproken taal. Ben je van plan om een reis te maken naar een Spaanstalig land? Niets is leuker dan om in contact te komen met de mensen van het land dat je bezoekt. Na afloop van deze cursus ben je in staat om je in het Spaans verstaanbaar te maken en een eenvoudig gesprek in het Spaans te voeren.

Meer info Schrijf je in!


Zelfstudie online cursus Spaans

10 online lessen – vanaf € 59,00 voor 2 jaar toegang

De zelfstudie online cursussen Spaans van Español Universal zijn voor alle liefhebbers van de Spaanse taal in Nederland. Je kunt nu Spaans leren online in je eigen tijd en tempo! Een effectieve én leuke manier om de Spaanse taal te leren in je eigen online leeromgeving.

Wil je zelfverzekerd een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Dan ben je bij Español Universal aan het juiste adres. We bieden je zelfstudie online cursussen Spaans voor elk niveau.

Meer info


Stoomcursus Spaans

5 lessen – € 169 (incl. boek)

De stoomcursus Spaans die Español Universal organiseert in Haarlem is bedoeld voor mensen die snel en effectief Spaans willen leren. Een praktijkgerichte cursus met een pittig tempo. Ga je binnenkort reizen naar Spanje of Latijns-Amerika en wil je graag in contact komen met de ‘locals’? Español Universal bereidt je in 5 weken voor op je verblijf in een Spaanstalig land. Bij de stoomcursus Spaans staat de spreekvaardigheid centraal.

Meer info Schrijf je in!


Cursus Spaans voor beginners 2

10 lessen – € 169 (incl. boek)

De cursus Spaans voor beginners 2 van Español Universal in Haarlem is bedoeld voor iedereen met enige kennis van de Spaanse taal. De vaardigheden die je bij de cursus Spaans voor beginners 1 hebt geleerd worden systematisch in de loop van deze cursus verbreed. Na afloop van deze cursus kun je jezelf met eenvoudige taalgebruik in een Spaanstalige omgeving te redden. Het eindniveau van de cursus volgens het Europees Referentiekader (ERK) is: A1

Meer info Schrijf je in!


Cursus Spaans voor halfgevorderden

10 lessen – € 169 (incl. boek)

De cursus Spaans voor halfgevorderden van Español Universal bestaat uit twee niveaus: Spaans voor halfgevorderden 1, Spaans voor halfgevorderden 2. Deze cursus is geschikt voor iedereen die de Spaanse taal op niveau A1 beheerst. Bij deze cursus zal je je basiskennis van de Spaanse taal verbreden. Centraal staat de conversatie. Het eindniveau van de cursus volgens het Europees Referentiekader (ERK) is: A2

Meer info Schrijf je in!


Cursus Spaans voor gevorderden

10 lessen – € 169 (incl. boek)

De cursus Spaans voor gevorderden van Español Universal in Haarlem bestaat uit drie niveaus. Deze cursus is geschikt voor iedereen die de Spaanse taal op niveau A2 beheerst. Tijdens de cursussen staan de spreekvaardigheid en de luistervaardigheid centraal. Spaanse omgangsvormen en cultuur zijn een essentieel onderdeel van de cursussen Spaans voor gevorderden. Het eindniveau van de cursus is: B1

Meer info Schrijf je in!


Cursus Spaans voor vergevorderden

10 lessen – € 169 (incl. boek)

De cursus Spaans voor vergevorderden van Español Universal bestaat uit verschillende niveaus van B2 t/m C2. Deze cursus is bedoeld voor mensen die de Spaanse taal goed beheersen of in een Spaanstalige land hebben gewoond en de Spaanse taal op peil willen houden. Het doel van deze cursus is dat cursisten in staat zijn Spaanstalige sprekers beter te kunnen begrijpen en dat zij zich vlot en spontaan kunnen uitdrukken in onvoorbereide gesprekken.

Meer info Schrijf je in!Conversatiecursus Spaans

5 lessen – € 169 (incl. boek)

De conversatiecursus Spaans in Haarlem van Español Universal is een leuke cursus waarin spreken in de Spaanse taal centraal staat. Aan de hand van uniek lesmateriaal dat voor deze cursus speciaal is ontwikkeld wordt gewerkt aan het vergroten van de woordenschat en het verbeteren van de spreekvaardigheid. Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je wat je in verschillende situaties het beste kunt zeggen aan de hand van rollenspellen.

Meer info Schrijf je in!


Zomercursus Spaans

20 lesuren – € 229 (incl. boek)

Español Universal organiseert een intensieve zomercursus Spaans voor beginners in Haarlem. Deze cursus omvat 20 lesuren gespreid over vier dagen. De zomercursus is bedoeld voor mensen die snel en effectief de basis taalvaardigheden van het Spaans onder de knie willen krijgen. Bij deze plezierige en praktijkgerichte cursus pas je direct toe wat je bij elke les leert. Bij de zomercursus is een heerlijke Spaanse lunch inbegrepen.

Meer info Schrijf je in!


Taalcursus Spaans in Spanje

20 lesuren – € 319 (incl. boek)

Español Universal organiseert twee keer per jaar een intensieve taal en cultuurreis Spaans in Spanje om de Spaanse taal te perfectioneren. Voor het volgen van deze cursus dien je over het niveau B1 te beschikken. Tijdens deze taalcursus maak je op een levendige manier kennis met de lokale gewoontes, de cultuur en de geschiedenis van de verschillende kleurrijke bestemmingen. Waar kun je nou beter Spaans leren dan in Spanje zelf?

Meer info


Privélessen Spaans

1 lesuur – € 59 (excl. boek)

Español Universal biedt privélessen Spaans aan in Haarlem geheel custom-made. De cursist bepaalt de inhoud, de duur en de frequentie van de lessen. We zullen een lesprogramma volgen dat aansluit bij jouw voorkennis en wensen. Zo kun je je bijvoorbeeld vooral richten op conversatie, of juist op grammatica. Alles is mogelijk. De privélessen Spaans van Español Universal zijn een uitkomst voor mensen met onregelmatige werktijden.

Meer info