Cursus Spaans in Haarlem

Zoek

Conversatiecursus Spaans in Haarlem

Conversatiecursus Spaans in Haarlem

Als je je Spaanse spreekvaardigheid wil verbeteren, dan is dit het moment!

In de voorgaande jaren trok de Conversatiecursus Spaans van Español Universal veel belangstelling onder de Spaanse taal liefhebbers en daarom hebben we besloten om deze cursus geheel te vernieuwen. Het cursuspakket is uitgebreid met nieuwe onderwerpen.

Vanaf nu kunnen alle Spaanse taal liefhebbers hun spreekvaardigheid effectief verbeteren met deze conversatie cursus Spaans in Haarlem.

De conversatiecursus Spaans is een leuke cursus waarin spreken in de Spaanse taal centraal staat. Voor het volgen van deze conversatiecursus dien je minimaal over het niveau A1 te beschikken in het Spaans.

Bij Español Universal bieden we een Spaanse conversatiecursus aan waar de spreekvaardigheid aan de hand van een verscheidenheid aan activiteiten zoals; rollenspellen, interviews, debatten met verschillende soorten thema’s en spelletjes wordt verbeterd.

Bij onze Spaanse conversatiecursus ligt de focus op spreken, uitbreiding van woordenschat en het gebruik van de Spaanse taal in verschillende contexten.

Aan de hand van uniek lesmateriaal dat voor deze cursus speciaal is ontwikkeld wordt gewerkt aan het vergroten van de woordenschat en het verbeteren van de spreekvaardigheid. Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je wat je in verschillende situaties het beste kunt zeggen aan de hand van rollenspellen.

Je krijgt de kans om je Spaans te oefenen in een comfortabele, gezellige en inspirerende omgeving met een native docent en natuurlijk met andere cursisten.

Tijdens de conversatiecursus spreken we uitsluitend Spaans!

Alle gegevens van de herziene Conversatiecursus Spaans op een rij:

  • Kosten: € 169,00 (inclusief lesmateriaal)
  • Duur: 5 bijeenkomsten van 90 minuten
  • Docent: Débora López Rodríguez
  • Leslocatie: A. Hofmanweg 5a te Haarlem (gratis parkeren)

Wilt u meer informatie over de Conversatiecursus Spaans of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen klik dan hier of bel met 06-41166606.