Cursus Spaans in Haarlem

Online Vakantiecursus Spaans

De online cursus “Vakantiecursus Spaans” van SpaansLerenOnline.nl is een praktijk gerichte cursus.

Wil je je verstaanbaar maken in het Spaans tijdens je vakantie in een Spaanstalig land?

Met deze online cursus leer je op een makkelijke speelse en effectieve manier een gesprek voeren in het Spaans in de belangrijkste situaties die je kunt meemaken op vakantie in een Spaanstalig land.

Wat zijn de onderwerpen?
Les 1: In het vliegveld.
Les 2: Verkeer, openbaar vervoer en taxi.
Les 3: Vakantieverblijf.
Les 4: Bars en restaurants.
Les 5: Uitstapjes, excursies en dagtrips.
Les 6: Winkelen.
Les 7: Partytime.
Les 8: Problemen en klachten.
Les 9: Bij de arts.

Lees meer

Cadeaubon Cursus Spaans

Geef eens een Cursus Spaans cadeau!

Verras vrienden, familie en kennissen met een taalig cadeau! Ken jij iemand die Spaans wil leren en die helemaal gek is van Spanje of Latijns-Amerika? Geef ze eens een Cursus Spaans cadeau bij Español Universal, hét Spaanse Taalinstituut in Haarlem. Met de cadeaubon kan de ontvanger deelnemen aan één van onze reguliere cursussen Spaans of onze online cursus “Echt Spaans leren”.

Voor meer informatie stuur een email naar: info@espanoluniversal.nl

Cursus Spaans Haarlem

Cursus Spaans Haarlem

NIEUWE LOGO Espanol Universal

Débora López Rodríguez, docente, eigenares en oprichtester van Español Universal heeft al meer dan 27 jaar ervaring in het geven van cursussen Spaans in Haarlem en omgeving.

Español Universal biedt privé- en groepslessen Spaans aan voor alle leerdoelen en op ieder niveau. Door onze specifieke methode spreek je vanaf de eerste les al Spaans.

De focus bij de lessen ligt op spreken in het Spaans. Uiteraard zijn luisteren, lezen en schrijven ook een onderdeel van het lesprogramma. Spaanse omgangsvormen en cultuur zijn een essentieel onderdeel van de cursus Spaans in Haarlem want taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden. 

Bij ons leer je Spaans onder begeleiding van Débora López Rodríguez, een enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde native docente, die met passie en liefde haar kennis van de Spaanse taal en haar cultuur met jou wil delen. Want echt Spaans leer je tenslotte het best van een native speaker van de Spaanse taal die ook het Nederlands vloeiend beheerst.

Español Universal biedt de mogelijkheid om je cursus Spaans op een flexibele manier te volgen in onze eigen professionele en gezellige lesruimte in Haarlem.

Español Universal geeft niet alleen Spaanse lessen op een effectieve en leuke manier, maar geeft de cursisten ook zelfvertrouwen en het gemak om zichzelf verstaanbaar te maken in deze mooie derde wereldtaal.

De wereld van het Spaans en haar cultuur ligt in onze handen en die reiken wij jou aan door onze persoonlijke benadering van leren.

Kijk hier ons uitgebreide lesrooster vanaf april 2021.

Kom gezellig langs bij onze open dag Spaans leren in Haarlem.


¡Hasta pronto!

Español Universal nu ook online

Español Universal is al meer dan 10 jaar de Spaanse taal specialist in Haarlem en omgeving.

Vanaf heden bieden we ook online cursussen Spaans aan voor alle liefhebbers van de Spaanse taal in Nederland. Je kunt nu Spaans leren online in je eigen tijd en tempo! Een effectieve én leuke manier om de Spaanse taal te leren in je eigen online leeromgeving.

Op onze nieuwe website SpaansLerenOnline.nl vind je alle informatie over onze verschillende onlinecursussen Spaans.

Wil je zelfverzekerd een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Dan ben je bij Español Universal aan het juiste adres. We bieden je onlinecursussen Spaans voor elk niveau.

Online cursussen Spaans
CursusStartdatumLesdagTijdStatusInschrijven
Echt Spaans sprekenPer directOnline thuis studieOnline thuis studieBeschikbaarVolg deze cursus!
Vakantiecursus SpaansPer directOnline thuis studieOnline thuis studieBeschikbaarVolg deze cursus!

Español Universal is 10 jaar!

Vandaag 19 oktober 2019 bestaat mijn bedrijf Español Universal precies 10 jaar.

Het is vandaag een moment om dankbaar terug te kijken naar het verleden, om trots te kijken naar het heden en om naar een enerverende toekomst te kijken.

Español Universal is groot geworden in Haarlem door juist klein te willen blijven en door trouw te zijn aan haar persoonlijke en creatieve benadering van leren.

Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten naar al die honderden mensen met wie ik mijn passie voor de Spaanse taal en cultuur heb mogen delen afgelopen 10 jaar Spaanse lessen in Haarlem.

Bedankt voor jullie vertrouwen!

Débora López Rodríguez

Spaans leren in Sevilla

Vanaf nu kun je via Español Universal een cursus Spaans volgen in het prachtige Sevilla biij onze partnerschool CLIC.

De Spaanse taalschool CLIC is gevestigd in het historische en culturele hart van de stad Sevilla.

Leer Spaans en ontdek tegelijkertijd de Andalusische cultuur!

Voor meer informatie kijk hier.

 

Open Dag Spaans leren in Haarlem

Droom je om Spaans te leren?

Español Universal helpt je je droom waar te maken.
Kom dan naar de Open Dag van Español Universal in Haarlem op de A. Hofmanweg 5a van 12:00 tot 15:00 en maak kennis met docente Débora López Rodríguez en haar lesmethode.

  • Tijdens de Open Dag krijg je informatie over onze cursussen Spaans bij Español Universal en je kunt uitgebreid de sfeer proeven van de Spaanse taal en cultuur.
  • Cursisten die reeds een achtergrond in het Spaans hebben kunnen een gratis niveautest afleggen.
  • Schrijf je in voor een cursus Spaans tijdens de Open Dag van Español Universal en ontvang direct 5% korting op het cursusgeld!

¡Hasta luego!

Cursusmarkt Haarlem

 

Zin om Spaans te leren?

Kom dan zaterdag 1 september 2018 naar de Cursusmarkt op het buitenplein van de Bibliotheek Haarlem Centrum van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Español Universal is wederom aanwezig bij de jaarlijkse Cursusmarkt van de Bibliotheek Haarlem Centrum om het cursusaanbod van het nieuwe seizoen te presenteren.

Op de Cursusmarkt kun je:

  • Kennismaken met Débora, hoofddocente en oprichtster van Español Universal.
  • Praktische en inhoudelijke vragen stellen over de cursussen Spaans.
  • Een vrijblijvend niveautest doen in de Spaanse taal.
  • Kennismaken met het lesmateriaal.
  • Je aanmelden voor een van onze cursussen en workshops.

Bij inschrijving tijdens de Cursusmarkt ontvangen nieuwe cursisten 10% korting op de cursussen Spaans van Español Universal.


¡Hasta pronto!

Zomeractie: Spaanse conversatie cursus

Als je je Spaanse spreekvaardigheid wil verbeteren, dan is dit het moment!

Spaanse conversatie cursus

Spaanse Conversatie Cursus

Bij Español Universal bieden we deze zomer een Spaanse conversatie cursus aan waar de spreekvaardigheid aan de hand van een verscheidenheid aan activiteiten zoals; rollenspellen, interviews, debatten met verschillende soorten thema’s en spelletjes wordt verbeterd.

Je krijgt de kans om je Spaans te oefenen in een comfortabele, gezellige en inspirerende omgeving met een native docent en natuurlijk met andere cursisten.

Lees alle details van deze cursus op deze link: https://www.espanoluniversal.nl/cursus-aanbod/conversatie-cursus-spaans/