fbpx
Cursus Spaans in Haarlem

Spaans leren in Hoofddorp

De cursussen Spaans van Español Universal in Hoofddorp zijn er voor mensen die effectief Spaans willen leren. De nadruk van de groepslessen Spaans ligt op de conversatie.

Het beginners niveau bestaat uit twee cursussen: Spaans voor beginners 1, Spaans voor beginners 2. Bij de cursus Spaans voor beginners van Español Universal in Hoofddorp zal u op een prettige manier kennis maken met de Spaanse taal. De cursus Spaans voor beginners 1 is bedoeld voor mensen die weinig tot geen kennis hebben van de Spaanse taal. Na de cursus kunt u zich met eenvoudige taalgebruik in een Spaanstalige omgeving redden. De lessen zijn opgebouwd rond alledaagse situaties.

Español Universal organiseert ook in Hoofddorp een Stoomcursus Spaans voor mensen die snel Spaans willen leren. Deze intensieve taalcursus omvat 5 bijeenkomsten van 2,5 uur. Ga je binnenkort reizen naar Spanje of Latijns-Amerika en wil je graag in contact komen met de ‘locals’? Español Universal bereidt je in 5 lessen voor op je verblijf in een Spaanstalig land.

Vanaf nu  kunnen alle Spaanse taal liefhebbers in Hoofddorp hun spreekvaardigheid effectief verbeteren op de cursus Spaans voor halfgevorderden 1 van Español Universal. Deze cursus sluit aan op de cursus Spaans voor beginners 2 van Español Universal. Ook nieuwe cursisten met een vergelijkbare basiskennis kunnen, na overleg met de docente aan deze cursus deelnemen. Aan de hand van rollenspelen, dialogen, Spaanstalige liedjes, discussies en voordrachten, gebaseerd op hedendaagse thema’s, zal de spreekvaardigheid op een leuke manier worden geperfectioneerd.

Deze groepslessen worden gegeven in een ongedwongen sfeer waar zeer regelmatig gelachen wordt. U krijgt les van een enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde native docent.

Grammatica is niet het doel, maar een middel bij het leren van de taal, u zal daarom Spaans spreken vanaf de eerste les.

Uiteraard krijgt u aan het einde van de cursus een certificaat van deelname.

IMG_8191 IMG_8194

Alle gegevens van de cursussen Spaans in Hoofddorp op een rij:

  • Kosten Beginners, Stoomcursus: € 140,00 (inclusief lesmateriaal)
  • Kosten Halfgevorderden: € 150,00 (inclusief lesmateriaal)
  • Lesmateriaal: Aula internacional 1(beginners); Toma la palabra (halfgevorderd)
  • Duur: 10 bijeenkomsten van 75 minuten
  • Leslocatie: Crown Business Center, Planetenweg 5  (gratis parkeren)
  • Eindniveau: A1, A2

cbc hoofddorpleslokaal hoofddorp website

 

Wilt u meer informatie over de cursus Spaans voor beginners 1 neem contact op via info@espanoluniversal.nl of bel met 06-41166606.

Wilt u weten of er voor deze cursus nog beschikbare plaatsen zijn kijk dan hier voor het lesrooster.

 

De lessen Spaans van Español Universal in Hoofddorp vinden plaats in het Crown Business Center Hoofddorp

 

Crown Business Center Hoofddorp
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp