Cursus Spaans in Haarlem

Cursus Spaans Haarlem

Cursus Spaans Haarlem

NIEUWE LOGO Espanol Universal

Débora López Rodríguez, docente, eigenares en oprichtester van Español Universal heeft al meer dan 27 jaar ervaring in het geven van cursussen Spaans in Haarlem en omgeving.

Español Universal biedt privé- en groepslessen Spaans aan voor alle leerdoelen en op ieder niveau. Door onze specifieke methode spreek je vanaf de eerste les al Spaans.

De focus bij de lessen ligt op spreken in het Spaans. Uiteraard zijn luisteren, lezen en schrijven ook een onderdeel van het lesprogramma. Spaanse omgangsvormen en cultuur zijn een essentieel onderdeel van de cursus Spaans in Haarlem want taal en cultuur zijn nauw met elkaar verbonden. 

Bij ons leer je Spaans onder begeleiding van Débora López Rodríguez, een enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde native docente, die met passie en liefde haar kennis van de Spaanse taal en haar cultuur met jou wil delen. Want echt Spaans leer je tenslotte het best van een native speaker van de Spaanse taal die ook het Nederlands vloeiend beheerst.

Español Universal biedt de mogelijkheid om je cursus Spaans op een flexibele manier te volgen in onze eigen professionele en gezellige lesruimte in Haarlem.

Español Universal geeft niet alleen Spaanse lessen op een effectieve en leuke manier, maar geeft de cursisten ook zelfvertrouwen en het gemak om zichzelf verstaanbaar te maken in deze mooie derde wereldtaal.

De wereld van het Spaans en haar cultuur ligt in onze handen en die reiken wij jou aan door onze persoonlijke benadering van leren.

Kijk hier ons uitgebreide lesrooster vanaf april 2021.

Kom gezellig langs bij onze open dag Spaans leren in Haarlem.


¡Hasta pronto!