Cursus Spaans in Haarlem

Search

Intensieve zomercursus Spaans voor beginners in Haarlem

Intensieve zomercursus Spaans voor beginners in Haarlem

Español Universal organiseert een intensieve zomercursus Spaans voor beginners in Haarlem. Deze cursus omvat 20 lesuren gespreid over vier dagen.

De zomercursus is bedoeld voor mensen die snel en effectief de basis taalvaardigheden van het Spaans onder de knie willen krijgen. Bij deze plezierige en praktijkgerichte cursus pas je direct toe wat je bij elke les leert.

Tijdens het ochtend programma (van 09.00 tot 12.00) wordt gewerkt met een intensieve lesmethode Spaans en ook met beeld- en luistermateriaal.

De heerlijke Spaanse lunch (van 12.00 tot 12.30) wordt genuttigd samen met de docent en geeft u de kans om in een ontspannen sfeer culturele aspecten en gebruiken van het Spaans te leren.

Bij het middag programma (12.30 tot 14.00) wordt de leerstof geoefend die tijdens het ochtendprogramma aangeboden is aan de hand van rollenspellen en conversatieopdrachten.

Alle gegevens van deze cursus op een rij:

  • Leslocatie: A. Hofmanweg 5 te Haarlem (gratis parkeren)
  • Docent: Débora López Rodríguez
  • Kosten:  229,00 (voor 20 uur les inclusief 4 keer lunchen en lesmateriaal)

Wilt u meer informatie over de Zomercursus Spaans of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen klik dan hier of bel met 06-41166606.