Cursus Spaans in Haarlem

Taalcursus Spaans in Spanje

Español Universal organiseert twee keer per jaar een intensieve taal en cultuurreis Spaans in Spanje om de Spaanse taal te perfectioneren. Tijdens deze taalcursus maak je ook kennis met de lokale gewoontes, de cultuur en de geschiedenis van de verschillende kleurrijke bestemmingen.

Voor wie is deze cursus Spaans?

Voor cursisten die een cursus volgen of ooit gevolgd hebben bij Español Universal die over het A2-B1 taalniveau Spaans beschikken. Deze intensieve taal en cultuurreis in Spanje is voor mensen met een brede interesse voor de Spaanse taal en die ook meer te weten willen komen over de diversiteit in de cultuur, geschiedenis en gewoontes van het mooie Spanje.

Wat houdt deze taalcursus Spaans in?

Deze intensieve taalcursus Spaans bestaat uit 20 uur verdeeld in 5 dagen. Er is een ochtendprogramma (09:30 – 13:30) en een avondprogramma (18:00 – 20:00). Het ochtendprogramma bestaat uit buitenactiviteiten en vindt plaats bij verschillende culturele en historische plekken van de te bezoeken steden. Een verrassende combinatie tussen Spaanse lessen, praktische opdrachten en culturele activiteiten. Tijdens het avondprogramma gaan we ons verdiepen in diverse grammaticale onderwerpen die we gelijk in de praktijk gaan toepassen. De voertaal is uitsluitend Spaans.

Waar vindt de taalcursus Spaans plaats?

We hebben momenteel twee schitterende bestemmingen, het prachtige historische Sevilla en het levendige dynamische Valencia.

Wanneer is de taalcursus Spaans in Spanje?

Drie maal per jaar, in februari en november (Sevilla) en in september (Valencia).

Wat zijn de kosten?

De kosten van de taalcursus Spaans in Spanje bedragen € 299,00 inclusief lesmateriaal en exclusief vliegtickets en accommodatie, de deelnemers dienen hiervoor zelf zorg te dragen.

Hoe groot is de lesgroep?

Maximaal 12 deelnemers.

Taalcursus Spaans in Spanje
PlaatsStartdatumEinddatumStatusInschrijven
Valencia09-09-202113-09-2021VOLSchrijf je in!
Sevilla04-11-202108-11-2021VOLSchrijf je in!
Sevilla24-02-202228-02-2022BeschikbaarSchrijf je in!

Wilt u meer informatie over de taalcursus Spaans in Spanje of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen klik dan hier of bel met 06-41166606.