Cursus Spaans in Haarlem

Zoeken

Taalcursus Spaans in Spanje

Taalcursus Spaans in Spanje

Español Universal organiseert meerdere keren per jaar een intensieve taal en cultuurreis Spaans in Spanje om de Spaanse taal te perfectioneren. Je reist samen me je docente (Débora) naar Spanje. Tijdens deze taalcursus maak je ook kennis met de lokale gewoontes, de cultuur en de geschiedenis van de verschillende kleurrijke bestemmingen met de enthousiaste begeleiding van Débora.

Voor wie is deze cursus Spaans?

Voor cursisten die een cursus volgen of ooit gevolgd hebben bij Español Universal die minimaal over het A2-1 taalniveau Spaans beschikken. Ook andere Spaanse taal liefhebbers die over het niveau A2-1 beschikken kunnen deelnemen aan deze taalreis. Deze intensieve taal en cultuurreis in Spanje is voor mensen met een brede interesse voor de Spaanse taal en die ook meer te weten willen komen over de diversiteit in de cultuur, geschiedenis en gewoontes van het mooie Spanje.

Wat houdt deze taalcursus Spaans in?

Deze intensieve taalcursus Spaans bestaat uit 20 uur verdeeld in 5 of 6 dagen. Er is een ochtendprogramma (09:30 – 13:30) en een avondprogramma (18:00 – 20:00). Het ochtendprogramma bestaat uit buitenactiviteiten en vindt plaats bij verschillende culturele en historische plekken van de te bezoeken steden. Een verrassende combinatie tussen Spaanse lessen, praktische opdrachten en culturele activiteiten. Tijdens het avondprogramma gaan we ons verdiepen in diverse grammaticale onderwerpen die we gelijk in de praktijk gaan toepassen. De voertaal is uitsluitend Spaans.

Waar vindt de taalcursus Spaans plaats?

We hebben momenteel vijf schitterende bestemmingen, het prachtige historische Sevilla, het levendige dynamische Valencia, het gastvrije bruisende Madrid, het gastronomische Bilbao & San Sebastián, het verfrissende Málaga, het paradijselijke Tenerife en het prachtige Sanlúcar de Barrameda.

Wanneer is de taalcursus Spaans in Spanje?

Meerdere malen per jaar, in februari (Sanlúcar de Barrameda), in februari-maart (Sevilla), in april (Madrid), in april (Tenerife) in Juni (Bilbao & San Sebastián), in september (Valencia) en in september (Málaga).

Wat zijn de kosten?

De kosten van de taalcursus Spaans in Spanje bedragen € 319,00 inclusief lesmateriaal en exclusief vliegtickets en accommodatie, de deelnemers dienen hiervoor zelf zorg te dragen.

De taalreis naar Tenerife is een all-in taalreis: taalcursus, accommodatie met ontbijt, kookworkshop, uitstapjes, vervoer in het eiland is allemaal in de prijs begrepen. Deelnemers dienen zelf de vliegtickets te regelen. De kosten van de all-in taalreis naar Tenerife bedraagt € 799,00

De taalreis naar Sanlúcar de Barrameda (Cádiz) is een all-in taalreis: taalcursus, accommodatie met ontbijt, kookworkshop, uitstapjes, transfer van en naar het vliegveld, vervoer naar de verschillende activiteiten is allemaal in de prijs begrepen. Deelnemers dienen zelf de vliegtickets te regelen. De kosten van de all-in taalreis naar Sanlúcar de Barrameda bedraagt € 799,00

Hoe groot is de lesgroep?

Maximaal 12 deelnemers.

Taalcursus Spaans in Spanje
PlaatsStartdatumEinddatumStatusInschrijven
Valencia05-09-202409-09-2024VOLNiet meer mogelijk
Sevilla20-02-202524-02-2025BeschikbaarSchrijf je in!
Tenerife23-04-202528-04-2025VOLNiet meer mogelijk
Málaga11-09-202515-09-2025Bijna volSchrijf je in!
Sanlúcar de Barrameda25-02-202602-03-2026BeschikbaarSchrijf je in!

Wilt u meer informatie over de taalcursus Spaans in Spanje of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen klik dan hier of bel met 06-41166606.