Cursus Spaans in Haarlem

Taalcursus Spaans in Spanje

Taalcursus Spaans in Spanje

Español Universal organiseert meerdere keren per jaar een intensieve taal en cultuurreis Spaans in Spanje om de Spaanse taal te perfectioneren. Je reist samen me je docente (Débora) naar Spanje. Tijdens deze taalcursus maak je ook kennis met de lokale gewoontes, de cultuur en de geschiedenis van de verschillende kleurrijke bestemmingen met de enthousiaste begeleiding van Débora.

Voor wie is deze cursus Spaans?

Voor cursisten die een cursus volgen of ooit gevolgd hebben bij Español Universal die minimaal over het A2 taalniveau Spaans beschikken. Ook andere Spaanse taal liefhebbers die over het niveau A2 beschikken kunnen deelnemen aan deze taalreis. Deze intensieve taal en cultuurreis in Spanje is voor mensen met een brede interesse voor de Spaanse taal en die ook meer te weten willen komen over de diversiteit in de cultuur, geschiedenis en gewoontes van het mooie Spanje.

Wat houdt deze taalcursus Spaans in?

Deze intensieve taalcursus Spaans bestaat uit 20 uur verdeeld in 5 dagen. Er is een ochtendprogramma (09:30 – 13:30) en een avondprogramma (18:00 – 20:00). Het ochtendprogramma bestaat uit buitenactiviteiten en vindt plaats bij verschillende culturele en historische plekken van de te bezoeken steden. Een verrassende combinatie tussen Spaanse lessen, praktische opdrachten en culturele activiteiten. Tijdens het avondprogramma gaan we ons verdiepen in diverse grammaticale onderwerpen die we gelijk in de praktijk gaan toepassen. De voertaal is uitsluitend Spaans.

Waar vindt de taalcursus Spaans plaats?

We hebben momenteel vier schitterende bestemmingen, het prachtige historische Sevilla, het levendige dynamische Valencia, het gastvrije bruisende Madrid, het gastronomische Bilbao & San Sebastián en het verfrissende Málaga.

Wanneer is de taalcursus Spaans in Spanje?

Meerdere malen per jaar, in februari-maart (Sevilla), in april (Madrid), in Juni (Bilbao & San Sebastián), in september (Valencia) en in oktober (Málaga).

Wat zijn de kosten?

De kosten van de taalcursus Spaans in Spanje bedragen € 319,00 inclusief lesmateriaal en exclusief vliegtickets en accommodatie, de deelnemers dienen hiervoor zelf zorg te dragen.

Hoe groot is de lesgroep?

Maximaal 12 deelnemers.

Taalcursus Spaans in Spanje
PlaatsStartdatumEinddatumStatusInschrijven
Sevilla21-03-202425-03-2024VOLNiet meer mogelijk
Madrid18-04-202422-04-2024BeschikbaarSchrijf je in!
Bilbao & Sebastián13-06-202417-06-2024VOLNiet meer mogelijk
Valencia05-09-202409-09-2024BeschikbaarSchrijf je in!

Wilt u meer informatie over de taalcursus Spaans in Spanje of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen klik dan hier of bel met 06-41166606.