Cursus Spaans in Haarlem

Zoek

Privéles Spaans in Haarlem

Privéles Spaans in Haarlem

Voor Español Universal is iedere cursist uniek en beschikt over een eigen leerstijl en motivatie vandaar dat er niet met een vaste lesmethode of readers gewerkt zal worden. Voor elke cursist zal een uniek onderwijsprogramma ontworpen worden met een lesmethode die het beste bij de cursist past.

Español Universal beschikt niet over reguliere cursussen Spaans omdat er geen reguliere cursisten bestaan, alle cursisten zijn uniek en daarom word je bij Español Universal op je wenken bediend.

Español Universal is gespecialiseerd in cursussen Spaans op maat, wat betekent dat ze aangepast zijn aan de behoeftes, de doelen, de wensen en het niveau van de cursisten. De cursist bepaalt niet alleen de inhoud, maar ook de duur en de frequentie van de lessen.

Op maat ontworpen cursus Spaans op alle niveaus voor particulieren in Haarlem en omgeving.

Tijdens een kennismakingsgesprek kun je aangeven of bijvoorbeeld de volgende vaardigheden meegenomen kunnen worden in de lessen: jezelf voorstellen, boodschappen doen, eten bestellen, met officiële instanties omgaan, het houden van een sollicitatiegesprek, het opvragen en verstrekken van informatie via de telefoon, afspraken maken, het schrijven van e-mails en brieven, enz.

Het begrijpen van de Spaanse cultuur en haar omgangsvormen is een integraal onderdeel van de cursus en daarom wordt daar tijdens elke les aandacht aan besteed.

Tevens zal de cursist de kans krijgen om in elke sessie het behandelde leerstof in de praktijk te brengen in een levensechte situatie aan de hand van authentiek lesmateriaal. De cursist bepaalt de inhoud, de duur en de frequentie van de lessen.

Privélessen Spaans (exclusief lesmateriaal):

  • 1 persoon:                        € 59,00 per uur per persoon
  • 2 personen (duoles):      € 39,00 per uur per persoon
  • 3 personen:                      € 29,00 per uur per persoon
 

Wilt u meer informatie over de Privélessen Spaans of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen klik dan hier of bel met 06-41166606.