Cursus Spaans in Haarlem

Zoeken

Cursus Spaans voor bedrijven

Cursus Spaans voor bedrijven

Op maat ontworpen en branche gerelateerde cursus Spaans voor het bedrijfsleven in Haarlem en de Randstad.

Werkwijze:

 • Tijdens een kennismakingsgesprek zal u de kans hebben om uw wensen en behoeftes wat betreft het verwerven van de Spaanse taal in uw eigen branche te uiten. Dit gebeurt aan de hand van een intakeformulier die als leidraad van het gesprek zal dienen. Indien nodig zal een niveautest worden gerealiseerd.
 • U kunt aangeven of bijvoorbeeld de volgende vaardigheden meegenomen kunnen worden in het onderwijsprogramma: het houden van een verkoopgesprek, het opvragen en verstrekken van informatie via de telefoon, klanten ontvangen, afspraken maken, het presenteren van het product, omgaan met klachten en problemen, het schrijven van rapporten, het geven van een bedrijfspresentatie, enz.
 • Met de expertise van Español Universal in overleg met u zal een onderwijsprogramma ontworpen worden dat geheel op maat is met brancherelevante grammaticale onderwerpen, taalvaardigheden en woordenschat.

Onderwijstraject:

 • Tijdens elke lesbijeenkomst zal aandacht worden besteed aan het verwerven van de Spaanse taal en ook aan het verklaren van de Spaanse omgangsvormen en cultuur. Om een zakelijke deal af te sluiten, om eten te bestellen in een restaurant, om de beste leveringsvoorwaarden van uw product te onderhandelen, om te winkelen… de omgangsvormen zijn een integraal onderdeel van de taal.
 • Tevens zal de cursist de kans krijgen om in elke sessie de behandelde stof in de praktijk te brengen in een reële werksituatie. Vandaar het belang dat de training op de werklocatie van de cursist plaatsvindt.
 • De opbouw van de bedrijfstrainingen zijn gebaseerd op de taalniveaus van het Europees Referentie Kader. Deze niveaus zijn ontwikkeld door de Raad van Europa en vastgelegd in het CEFR (Common European Framework of Reference for Languages). Elk blok van 10 lessen komt overeen met onderstaande taalniveaus.
 • Het CEFR verdeelt de cursisten in drie grote groepen die kunnen worden verdeeld in zes niveaus:
 1. Beginnend taalgebruiker: A1 Breakthrough, A2 Waystage
 2. Onafhankelijk taalgebruiker: B1 Threshold, B2 Vantage
 3. Vaardig taalgebruiker: C1 Effectieve Operational Proficiency, C2 Mastery
 • Halverwege de cursus zal een evaluatiegesprek plaatsvinden om de vooruitgang en ondervindingen van de cursist in kaart te brengen en het onderwijsprogramma eventueel aan te passen.
 • Aan het einde van het onderwijstraject bestaat de mogelijkheid om een niveautest af te leggen bij een onafhankelijke instantie zonder extra kosten voor de cursist.

Cursus Spaans voor bedrijven (inclusief lesmateriaal):

 • 1 persoon:                               € 75,- per uur per persoon
 • 2 personen (duoles):            € 55,- per uur per persoon

Groepslessen Spaans voor bedrijven (minimaal 4 cursisten):

 • 10 lessen van 2 uur: € 595,- per persoon (exclusief lesmateriaal)

Voor verdere informatie over een op maat gemaakte bedrijfstraining kunt u contact opnemen met Español Universal via: contact