Cursus Spaans in Haarlem

Cursus Spaans voor beginners 1

Cursus Spaans voor beginners 1

Een cursus Spaans voor beginners 1 in Haarlem volgen? Vier maal per jaar (januari, april, september, november) gaan in Haarlem leuke cursussen Spaans voor beginners 1 van start. De nadruk van de groepslessen Spaans voor beginners ligt op de conversatie, maar de andere taalvaardigheden zoals luisteren, schrijven en lezen zullen zeker ook aan bod komen.

Deze groepslessen worden gegeven in een ongedwongen sfeer waar zeer regelmatig gelachen wordt. Onder begeleiding van enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde native docent, zal u Spaans leren spreken. Want echt Spaans leer je tenslotte het best van een native speaker van de Spaanse taal.

Bij Español Universal kunt de cursus Spaans voor beginners 1 volgen op een vaste lesdag in een professionele cursusruimte. Mocht u een Spaanse les missen dan kan die altijd ingehaald worden bij een andere groep met hetzelfde niveau zonder extra kosten.

Grammatica is niet het doel, maar een hulpmiddel bij het leren van de Spaanse taal. Bij Español Universal spreken we Spaans vanaf de eerste les.

Na de cursus is de cursist in staat om zich met eenvoudige taalgebruik in een Spaanstalige omgeving te redden. De lessen zijn opgebouwd rond alledaagse situaties: jezelf voorstellen, over beroepen praten, de weg vragen, boodschappen doen, eten bestellen in een restaurant, winkelen, het dagelijks leven beschrijven, enz.

De cursus Spaans wordt gezellig afgesloten met een tapasavond.

Uiteraard krijgt u aan het einde van de cursus een certificaat van deelname.

Alle gegevens van deze cursus op een rij:

  • Kosten: € 169,00 inclusief lesmateriaal
  • Lesmateriaal: Aula internacional 1 Plus
  • Docent: Débora López Rodríguez
  • Duur: 10 bijeenkomsten van 75 minuten
  • Leslocatie: A. Hofmanweg 5a te Haarlem (gratis parkeren)
  • Eindniveau: A1-1
Spaans voor beginners 1
StartdatumLesdagTijdStatusInschrijven
23-01-2024Dinsdag18:15-19:30BeschikbaarSchrijf je hier in!
24-01-2024Woensdag20:45-22:00BeschikbaarSchrijf je hier in!
25-01-2024Donderdag09:30-10:45BeschikbaarSchrijf je hier in!

Wilt u meer informatie over de cursus Spaans voor beginners 1 of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen klik dan hier of bel met 06-41166606.